Show-off Room

FILOSOFI

Bergers högsta prioritet är att oavsett om bilen är ny eller av äldre modell ge din bil ett omfattande skydd mot de mest utsatta delarna och inuti bilens interiör - för att ge dig en riktig nybilskänsla och inte minst öka andrahandsvärdet på din bil. Genom att använda bilen året om så utsätts den för extrema påfrestningar som på sikt bryter ner lacken och dess skydd. En rekonditionering tillsammans vår lackskyddsbehandling är ett bra val i nuet och i framtiden.

VÅR

Strategi

När vi tar hand om din bil får du en överlägsen rekonditionering, med marknadens bästa och miljömärkta produkter.

EXEMPEL PÅ

Invändig rekonditionering
Urblåsning med tryckluft av högtalargaller, ventilationsgaller och mellan stolar. Noggrann damsugning av golv och säten. Avtorkning av alla paneler samt säten, instrumentbräda, dörrsidor och insteg. Noggrann fönsterputsning. Läderimpregnering om kund vill.

Utvändig rekonditionering
Tvättning utvändigt med kallavfettning och alkalisk avfettning. Rengöring av fälgar och hjulhus. Lera av kaross för borttagning av metaller och andra partiklar från lacken för att få den ren. Maskin polering efter behov grovt/medel/fint. Borttagning av så mycket repor som möjligt. Utvändig tvättning igen för att få bort polermedel från lister och kanter, sedan efterföljande maskinvaxning som ger minst 4 månaders hållbarhet, eller lackskydd som ger upp till 10 månaders hållbarhet.

VÅRA KUNDER