Biltvätt

Låt oss på Bergers Bil & Båtrekond ta hand om din bil när du behöver professionell biltvätt i Stockholm. I vårt nordliga klimat utsätts ditt kära fordon för mängder av yttre påfrestningar: från ruskigt väder med snö, hagel och vägsalt under kallare årstider, till smuts, damm och stenskott när värmen tar vid. I Sverige är rost ett utbrett problem, men det förhindras med kontinuerlig biltvätt. Behovet av reparationer minskar, medan andrahandsvärdet ökar. 

En vanlig rekommendation är att låta tvätta sin bil hos en professionell handtvätt minst en gång i månaden, för att undvika lackskador och slippa mer påfrestande tvätt när bilen blivit alltför smutsig.

Kom till Bergers Bil & Båtrekond för en skonsam biltvätt på Värmdö

Kom till vår biltvätt på Värmdö, så rengör vi din bil för ett skinande rent resultat – året runt. Hos oss går det snabbt och effektivt, utan att kompromissa med resultatet. Vi erbjuder handtvätt, för en så noggrann och mjuk biltvätt som möjligt. Eftersom tvätthallar kan vara slitsamt för bilen och dess lack, tvättar vi den för hand – utan risk för repor och fula märken. Bilen avfettas och tvättas, följt av rengöring av fälgar och hjulhus. 

Ta en fika eller gör något annat ärende, så har du din bil ren utvändigt efter en timme, eller tre timmar med en in och utvändig biltvätt. Vi erbjuder biltvätt till ett överkomligt pris, så att du kan ta hand om din bil under många år framöver. 

Slipp slitsam och tidsödande biltvätt på uppfarten

Du slipper stå och tvätta din bil på uppfarten, något som du säkert redan vet både är slitigt och tidsödande – såväl som ineffektivt. Samtidigt går mindre vatten åt i vår professionella och miljövänliga biltvätt, där tvättmedel och orenheter tas om hand utan att gå rakt ut i det gemensamma avloppssystemet. Biltvätten blir således mer skonsam för miljön, eftersom att få som självtvättar tar hand om avfallet i form av kemikalier och smutsigt vatten.  

Vi använder endast moderna och miljömärkta produkter, från erkända tillverkare såsom Menzerna, Angelwax, CarPro och Rupes.

Anlita oss för en skonsam in och utvändig biltvätt                 

Vi erbjuder en mjuk och skonsam biltvätt, invändigt och utvändigt. Vår bilvård får ständigt mycket goda omdömen, med många återkommande kunder för biltvätt i bland annat Nacka och på Värmdö. Besök oss på Facebook, för att ta del av bilder på mängder av bilar som rengjorts enligt vår höga standard. Naturligtvis möjliggör vi för polering och vaxning, så att lacken skyddas inför kommande påfrestningar ute på vägarna. 

En biltvätt för hand i toppklass 

Kunder som kommer till oss förväntar sig ett resultat i toppklass. Det gäller även interiören, som lätt smutsas ner efter kontinuerlig användning – särskilt för dig med barn eller hund i bilen. Genom att även hålla rent i kabinen får du den där härliga nybilskänslan, som alla uppskattar att färdas med, samtidigt som bilen blir mer eftertraktad på andrahandsmarknaden. 

Efter en utvändig biltvätt låter många kunder därför oss göra en invändig biltvätt. Då tillkommer bland annat dammsugning av förarsäten, passagerarsäten och bagageutrymmen, samt rengöring av paneler, dörrkarmar, klädsel, rutor invändigt, mattor, trä- eller plastdetaljer samt instrumentbräda.

In & Utvändig tvätt

från 1250kr – tidsåtgång 180 minuter

Utvändig tvätt

från 375kr – tidsåtgång 60 minuter

VI Använder kvalitetsprodukter från