Läderbehandling
Sätestvätt

Läderbehandling - Sätestvätt

Bevara dina lädersätens exklusiva känsla med vår skonsamma läderbehandling för bilsäten.

Om lädret får kontinuerlig vård håller det i många år och blir bara snyggare med tiden.

Patinerat läder ger ett lyxigt intryck, som förhöjs av rätt läderbehandling.

I dag är bilar med läderklädsel nästan alltid klädda i ytbehandlat läder, men det finns vissa exklusivare modeller som fortfarande har säten i äkta läder. Vi anpassar naturligtvis vår lädervård efter just er specifika interiör.


 

Vårt mål är att du inte ska vara rädd för att investera i en riktig skinnklädsel, eftersom det har så många fördelar:

 

  •   Det är snyggt och elegant
  •   Håller värmen i vårt kalla klimat
  •   Slitstarkt om det sköts om korrekt
  •   Blir snyggare med tiden
  •   Kan höja andrahandsvärdet på bilen

 

Ge dina bilsäten rätt läderbehandling

Skinn är i grunden mycket tåligt och har betydligt längre livslängd än många andra billigare material. Men det behöver ändå skötas om för långvarigt bruk.

Regelbunden läderbehandling är särskilt viktigt för bilar som används ofta med många passagerare. Kanske har du barn eller hund i bilen, vilket vi alla vet kan medföra plötsliga olyckshändelser. Som tur är går läder att tvätta utan problem med vår professionella bilvård.

Faktorer som sliter på lädret är bland annat:

  •   Kyla
  •   Extremt torr luft
  •   Kraftig fukt
  •   Vassa föremål, likt nycklar och nitar på jeans

 

Skräddarsydd läderbehandling för just din interiör

Ytbehandlat läder är betydligt mer slitstarkt än sin obehandlade motsvarighet och har därför blivit standard inom bilindustrin. Oavsett vilken typ av läder du har så återskapar vi den där riktiga nybilskänslan. Detta med en läderbehandling som restaurerar lädret på djupet och gör det smidigt och mjukt. Dessutom ger vi skinnet ett skydd som förebygger fläckar och vardaglig nedsmutsning. Det gäller inte bara säten utan hela inredningen bestående av läder eller annat typ av skinn.

 

Läderbehandling ett måste i kalla klimat

I vårt kalla och nordliga klimat utsätts dessutom lädret för många påfrestningar på grund av kraftiga temperaturväxlingar. Framförallt torkas lädret ut när det är riktigt kallt, med eventuella sprickor som följd  – något våra skonsamma och miljövänliga produkter motverkar.

Vintern är värst för lädret och därför ska du komma till oss innan dess, så förbereder vi dina säten för den kommande kylan.

 

Skydda lädret med läderbehandling i Värmdö

Genom att låta våra proffs ta hand om er sätestvätt förlängs livslängden på materialet, samtidigt som bilens interiör blir snyggare och fräschare.

Vi arbetar endast med skonsamma och miljövänliga produkter, utan att kompromissa med ett resultat i toppklass. Kom därför till oss för läderbehandling i Nacka och på Värmdö.  

Anlita oss för sätestvätt i Värmdö

Vi är baserade på Värmdö, men har kunder över hela Stockholm. Kom till oss för professionell sätestvätt i Nacka och på Värmdö. Oavsett vilket material din klädsel är gjord av möter vi dina krav på rengöring och uppfräschning. Bilen blir som ny innanför chassit, samtidigt som du kan ägna dig åt någonting annat.

 

Välj vår sätestvätt för bil

Vår sätestvätt för bil har många återkommande kunder, som värderar en ren och välskött interiör – året runt.  Vi erbjuder läderbehandling och sätestvätt med priser från 800 kronor. Tidsåtgången ligger på omkring två timmar, för en mycket noggrann rengöring med perfekt finish.

från 800kr – tidsåtgång 2 timmar

VI Använder kvalitetsprodukter från